Hotel Restaurant Castle Park
15440484_1709368962725193_7770499631048195912_o

HIKING NE TOMORR

Hiking drejt malit te shenjte te Tomorrit mes bukurise dhe natyres se eger te majave te thepisura.
Dita I
Mberritja ne Berat dhe akomodimi ne hotel
Darka festive
Dita II
MengjesI
Nisja per ne fshatin Dardhe me 4X4
Hiking drejt Çukes Partizan
Piknik ne luginat e malit
Kthimi ne Berat dhe fundi i programit
UDHEZIME
Ju duhet te keni veshur dhe te merrni me vete
Veshje te ngrohta te lehta
Kepuce / atlete per ecje, te forta dhe pa-rreshqitshme
Kapele dhe xhup te ngrohte per ne maje
Krem mbrojtes ndaj rrezeve te diellit
Nje buzeqeshje
* Te gjitha rrobat tuaja dhe sendet personale duhet te jene ne nje çante te vogel per t’u transportuar lehte.
Paketa:
I.50 Eur / person perfshire transportin nga qyteti per ne mal, hiking, vizite ne nje familje te fshatit, dhe dreke piknik me produkte natyrale;
II. 85 Eur / person perfshire transportin nga qyteti per ne mal, hiking, vizite ne nje familje lokale, dreke piknik, akomodim, darke tradicionale.
Udhetimi mundesohet çdo dite te javes per grupe jo me te vogla se 4 persona.