Hotel Restaurant Castle Park
13920202_10154467872482193_6878926817208039913_o

HYDROSPEED ALBANIA TOUR- SPORTI MË I RI I LUMIT NË SHQIPËRI!

Albania Rafting Group është skuadra e cila solli “Hydro Speed” në Vjosë sportin më të ri në Shqipëri.Rrethohu nga natyra! Vetëm për vetëm me lumin, ti do të ndjesh fuqinë e jashtëzakonshme të ujit, dhe do jetosh si një delfin duke u përballur me rrëmbesat plot adrenalinë dhe pamjet spektakolare të luginës e vargmaleve përreth Përmetit.
Hydrospeed (Shpejtësi e ujit)është  një sport rekreativ që ushtrohet në ujëra të rrëmbyeshëm. Nga disiplinat lumore të lindura rishtazi. Të përjetosh lumin Vjosa nëpërmjet Hydrospeed është  ndër

eksperiencat më emocionuese. Ti ndjen fuqinë e lumit dhe bëhesh protagonist i një aventure të vërtetë.
Nuk është  e vështirë dhe nuk ka nevojë për shumë forcë, thjesht duhet të ndjekesh rrjedhën e lumit dhe udhëzimet e instruktorit i cili do të shpjegojë manovrat themelore për të bërë në mënyrë të sigurte zbritjen … pjesa tjeter varet plotesisht nga Ti!
Rekomandohet padiskutim per personat qe kane nje maredhenie te mire me ujin. Megjithate eshte e pershtatshme edhe per hezituesit, sigurisht nen mbikqyrjen vigjilente te guides profesionale te Federates Shqiptare te Rafting.
Lumenjte: Vjosa, Permet (Periudha Qershor-Tetor )
Osum, Berat (Periudha Mars – Qershor)
Gjatesia: Rreth 5 km
Kohezgjatja: Rreth 2 ore
Niveli : Normal (I pershtatshem per te gjithe personat me nje gjendje te mire shendetesore dhe qe dine te notojne)
Mosha: 15 vjeç e siper. Personat nen 18 vjeç duhet te jene te shoqeruar nga nje i rritur
Pesha: deri ne 100 kg
Madhesia maksimale e grupit: deri ne 9 persona
Shpeshtesia ne 1 dite: deri ne 4 grupe
Gjate Hydrospeed duhet te veshesh:
1. Rroba banjo
2. Atlete te perdorura/ Kepuce neoprene
Duhet te kesh me vete:
1. Peshqir
2. Rroba per t’u nderruar pas aventures
3. Sandale/atlete per t’I nderruar pas Hydrospeed
Albania Rafting Group do te vere ne dispozicionin tend:
1. Pajisjen e Hydrospeed
2. Lopatat e kembeve
3. Kostumin neoprene 5mm (kominoshe & xhakete)
4. Skafandra
5. Jeleke Shpetimi
6. Guiden Profesionale
Paketat: 50 Eur/person perfshire transportin nga qyteti ne lume, hydrospeed, dreka barbecue
80 Eur/person perfshire transportin nga qyteti ne lume, hydrospeed, dreka barbecue, darka tradicionale, akomodimi, mengjesi .
*Keto jane çmime promocionale per te nxitur frymen e sportit dhe aktiviteteve ne natyre!
Albania Rafting Group organizon aktivitete sportive ne perputhje me parimet e qendrueshmerise, mbrojtjes se mjedisit dhe ruajtjen e natyres.

Albania Rafting Group is the first tourism and sport organization in Albania, founder of Albanian Rafting Federation and a member with full rights in the International Rafting Federation.

With our tireless team, the group is also the founder and organizer of activities such as We Love the River, Berat Festival, Rafting Day, World Earth Day, International Day of Protection of Rivers, Rafting Festival, National Rafting Championship, Earth Day and other conferences related to the development of sustainable tourism and rafting sport.

Today the team is led by Zamo Spathara, Alma Spathara and an incredibly talented and passionate team.

In addition, we also have great and important partners on our journey:

 

Are you interested in joining our group?

Join us on this mission and discover the best of Albania with our adventure tours across the country.