Hotel Restaurant Castle Park
15723467_1226674970748906_7169887004136543060_o

Kamping dhe hiking

Tomori eshte eshte mali me impozant ne Shqiperine e Jugut. Me majen me te larte 2416 metra, ai ngrihet vetmitar ne nje rrafshine pa fqinje qe ta rivalizojne dhe zoteron keshtu pamjen nga te gjitha pikat e horizontit.

Nga kulti pagan i majave te larta, i perhapur ne gjithe Shqiperine, kulti i malit te Tomorit ka mbijetuar ne rrjedhe te shekujve e te nderrimeve fetare. Duke gezuar nje [[prestigji|prestigj te veçante ne boten shqiptare, ai ka fituar atributin e malit te shenjte. Fakti qe ky mal ne gojedhenen popullore, ne periudhen antike e mesjetare dhe ne letersine romantike perfytyrohet si Olimpi shqiptar, besohet se eshte deshmi e njesise kulturore ballkanike.
Programi ekzkluziv 2 ditor kamping dhe hiking perfshin:
Transporti ne piken e fillimit (Fshati Dardhe) me 4×4
Dreka piknik
Darka Barbecue
Mengjesi
Dreka ne nje familje fshati / piknik
Tenda (te pajisura plotesisht) dhe kamping
Zjarr I madh
Mushka per transportimin e materialeve
Guida profesionale

UDHEZIME
Ju duhet te keni veshur dhe te merrni me vete
Veshje te ngrohta te lehta
Kepuce / atlete per ecje, te forta dhe pa-rreshqitshme
Kapele dhe xhup te ngrohte per ne maje
Krem mbrojtes ndaj rrezeve te diellit
Nje buzeqeshje
* Te gjitha rrobat tuaja dhe sendet personale duhet te jene ne nje çante te vogel per t’u transportuar lehte.

Çmimi: 100 Eur / person