Hotel Restaurant Castle Park
Festivali i Beratit 2017

FESTIVALI MULTIKULTUROR BERAT 2017

Më datat 20,21 & 22 Korrik 2017 do mbahet për të katërtin vit rradhazi Festivali Multikultuor i Beratit me dhjetra aktivitete artistike, kulturore dhe në natyre të cilat promovojnë trashëgiminë e pasur të Beratit.

Përveçse është një nga qytetet më magjepsës të Shqipërisë dhe të Ballkanit, Berati është i njohur gjerësisht për traditën e tij unike në artizanat dhe mjeshtërinë e të gatuarit.
Vizitoni qytetin e këndshëm e Beratit dhe përjetoni disa nga atraksionet më të bukura të qytetit!

Dita I
09:00 — Aktivitete sportive nga Albania Rafting (për info kontakto: +355 67 200 66 23)
-Karvan me mushka ose hiking drejt malit të shenjtë të Tomorrit. Nisja nga hotel “Castle Park”
-River hiking dhe eksplorim i Kanioneve të Osumit. Nisja nga hotel “Castle Park”
-Hiking i shkurtër mbi lagjen Goricë. Nisja nga hotel “Castle Park”
18:00 — Panairi i Librit dhe Artizanatit
Vendodhja: Pedonale
18:30 — Performancë muzike spirituale (Enris Qimani)
Vendodhja: Teqeja e Helvetive
20:00 — Trio Entr’act
Vendodhja: Muzeu Onufri
21:00 — Bucharest Ladies Orchestra — pop classic opera
Vendodhja: Pedonale

Dita II ( 21/07/2017)
09:00 — Aktivitete sportive nga Albania Rafting (për info kontakto :+355 67 200 66 23)
-Karvan me mushka ose hiking drejt malit të shenjtë të Tomorrit. Nisja nga hotel “Castle Park”
-River hiking dhe eksplorim i Kanioneve te Osumit. Nisja nga hotel “Castle Park”
-Hiking i shkurtër mbi lagjen Goricë. Nisja nga hotel “Castle Park”
10:00 — Forumi i zhvillimit të trashëgimisë kulturore dhe bizneseve kreative
Vendodhja: Muzeu Etnografik
10:00 — Culture Heritage Without Borders
Vendodhja: Goricë
18:00 — Panairi i Librit dhe Artizanatit
Vendodhja: Pedonale
19:30 — Grupi Jazz Turk- Istanbul Metropolitan
Vendodhja: Pedonale
21:00 — Grupi Offchestra
Vendodhja: Pedonale
22:30 — Uran B – DJ
Pedonale

Dita III ( 22/07/2017)
09:00 — Aktivitete sportive nga Albania Rafting (për info kontakto: +355 67 200 66 23)
-Karvan me mushka ose hiking drejt malit të shenjtë të Tomorrit. Nisja nga hotel “Castle Park”
-River hiking dhe eksplorim i Kanioneve të Osumit. Nisja nga hotel “Castle Park”
-Hiking i shkurtër mbi lagjen Goricë. Nisja nga hotel “Castle Park”
10:00 — Culture Heritage Without Borders
Vendodhja: Goricë
18:00 — Panairi i Librit dhe Artizanatit
Vendodhja: Pedonale
20:00 — Performancë Folklorike – Grupi Folklorik Berat
Vendodhja: Pedonale
21:00 — Performancë Folklorike – Grupi Polifonik Gjirokastër
Vendodhja: Pedonale
22:00 — Quartet Klarineti – Àme Clarinet Quartet
Vendodhja: Pedonale
22:30 — Dea Buza – DJ
Pedonale
Për të dashuruarit pas sporteve në natyrë Albania Rafting Group dhe Albanian Adventure Resort