Hotel Restaurant Castle Park

Restoranti Ne Castle-Park Karakterizohet Nga Nderthurja E Tradites, Mikpritjes, Ngrohtesise Qe Dallon Qytetin E Beratit Me Kulture 2400 Vjecare.

Restoranti yne ofron sherbime si ne mjedis te mbyllur dhe ne natyre. Kapaciteti i pjeses se brendshme eshte 60 persona, ndersa pjesa jashte ka 150 vende.
Klasit, elegances, luksit i bashkangjitet nje guzhine e pasur tradicionale e servirur me mjaft delikatese nga nje personel mjaft i pergatitur dhe i sofistikuar. Larmishmeria e pjatave ( guzhine tradicionale dhe italiane ), gatimi i pasur plot perkujdes dhe dashuri, sherbimi i paster me finese nuk mungojne asnjehere ne Castle Park. Castle Park dallohet per organizime ceremonish nga me te ndryshmet dhe me te bukurat, duke e kthyer momentin tuaj festiv ne nje moment te paharrueshem. Gjithashtu ne kompleksin tone turistik ofrohet edhe nje salle per seminare me nje sip prej 250 m2 e pajisur me mjetet e duhura, te nevojshme per te realizuar takimet tuaja.

 


Sekretari i Përgjithshem i Organizatës Botërore të Turizmit z.Taleb Rifai, la përshtypjet e tij në Librin e Miqve të Hotel Castle Park, ku theksoi se dreka e shijuar i kaloi të gjitha pritshmërite e tij. Ai shkruan:

"Kjo ishte një eksperiencë e papërshkrueshme, nuk ishte një ushqim i mirë, ishte nje ushqim i mrekullueshem. Shijimi i kësaj dreke ishte një eksperience më vete. Ju jeni nje krenari e guzhinës shqiptare. Faleminderit për punën tuaj të mirë ".