Rooms Hotel castle park

Dhomat Tona

Hotel Castle Park ofron për të gjithë ju që doni të zgjoheni mes ajërit të pastër dhe aromës së pishave 5 lloje dhomash.
Castle Park Organic Breakfast

Restoranti

Restoranti në Castle-Park karakterizohet nga nderthurja e traditës, mikpritjes, ngrohtësisë që dallon qytetin e Beratit me kulturë 2400 vjecare.
Cobo Winery Wine festival

Evente & Aktivitete

Hotel Restorant Castle Park është vendi i duhur ku mund të gjeni aventura e emocione plot adrenalinë.

Dhomat

Zgjidhni më poshtë dhomën që ju përshtatet më shumë.

Aktivitetet e ardhshme

EKSPLORIM KANIONI SKRAPAR/PERMET
https://www.youtube.com/watch?v=fVs-IRCaSVo
1. Eksplorim Kanioni Skrapar/Permet
Kjo ekspedite ofrohet nga Albania Rafting Group, gjate muajit Korrik, Gusht, Shtator. Eksplorimi i kanionit
RAFTING VJOSE, PERMET
1. Rafting Vjosa, Permet
Nese ju pelqen natyra dhe jeni kurioz rreth Shqiperise se paeksploruar, bashkohuni me ne!
Do te

Dëshmi

"Kjo ishte një eksperiencë e papërshkrueshme, nuk ishte një ushqim i mirë, ishte nje ushqim i mrekullueshem. Shijimi i kësaj dreke ishte një eksperience më vete. Ju jeni nje krenari e guzhinës shqiptare. Faleminderit për punën tuaj të mirë".