Hotel Restaurant Castle Park
15723467_1226674970748906_7169887004136543060_o

Kamping dhe hiking

Tomori eshte eshte mali me impozant ne Shqiperine e Jugut. Me majen me te larte 2416 metra, ai ngrihet vetmitar

15440484_1709368962725193_7770499631048195912_o

HIKING NE TOMORR

Hiking drejt malit te shenjte te Tomorrit mes bukurise dhe natyres se eger te majave te thepisura.
Dita I
Mberritja

10530727_10152619914637193_9042956110090767347_n

EKSPLORIM KANIONI SKRAPAR/PERMET

https://www.youtube.com/watch?v=fVs-IRCaSVo
1. Eksplorim Kanioni Skrapar/Permet
Kjo ekspedite ofrohet nga Albania Rafting Group, gjate muajit Korrik, Gusht, Shtator. Eksplorimi i kanionit

10550969_10152632899907193_6591634184759725227_n

RAFTING VJOSE, PERMET

1. Rafting Vjosa, Permet
Nese ju pelqen natyra dhe jeni kurioz rreth Shqiperise se paeksploruar, bashkohuni me ne!
Do te

10409246_10153084280347193_6313125919183233295_n_0 (1)

RAFTING NE KANIONET E OSUMIT

1. Rafting ne Kanionet e Osumit
Nese ju pelqen natyra dhe jeni kurioz rreth Shqiperise se paeksploruar, bashkohuni me ne!