Hotel Restaurant Castle Park

Hotel Castle Park

Hoteli Castle Park ofron 4 lloje dhomash. 2 lloje neper viletat mbi parkingun dhe 2 lloje te tjera mbi restorantin. dhomat e hotelit tone jane nje punim plot mjeshteri duke ruajtur traditen dhe kulturen e Beratit 2400 vjecar. Gjithcka ne to eshte punim druri stil antik dhe nuk mungojne kushtet bashke kohore ( TV, Kondicioner, Frigorifer, Wireless... )

Hotel Castle Park nderohet në konferencën vjetore të Turizmit me tre çmime të rëndësishme në fushën e turizmit shqiptar:

"ALBANIAN CUISINE"
"ALBANIAN SPIRIT"
"AUTHENTIC ALBANIA SILVER"
Simbolet e Markës së Cilësisë Authentic Albania Quality Mark ndërthurin elemente estetike dhe zbukuruese që kanë kuptim simbolik në kulturën shqiptare. Çelësi përfaqëson mikpritjen shqiptare, një traditë që të gjithë shqiptarët e kanë për nder ta quajnë të tyren. Ti japësh dikujt çelësin e shtëpisë tënde nënkupton që ata konsiderohen pjesë e familjes. Kjo logo simbolizon idenë që çdokush që vjen të vizitojë Shqipërinë është i mirëpritur dhe mund ta quajë veten si pjesë e kombit shqiptar.

Dhomat e Hotelit

Gjeni dhomën që ju përshtatet