Hotel Restaurant Castle Park
Price €95.0 Night

Krevate : 4 Krevatë tek
Kapaciteti : 4 të rritur
Vendodhja : kati 2
Madhësia : Rreth 54 m²

Apartamentet ndodhen në ndërtesën kryesore në katin e dytë mbi restorantin. Ato kanë një pajme shumë të bukur drejtuar nga pylli dhe kanë hapësirë të mjaftueshme për të mirëpritur familje apo grupe shokësh.

Veçori të dhomës

  • Banjo në dhomë
  • Wifi falas
  • Uljë të ngrohtë/ftohtë
  • Tavolinë pune
  • Shapka
  • Televizor LCD

Regular plan

Sun Mon Tue Web Thu Fri Sat
€95.0 €95.0 €95.0 €95.0 €95.0 €95.0 €95.0