80’s Dance Party in Castle Park,Berat! Let’s Rock like it’s 1989!

Kthim në kohë me hitet muzikore të  viteve ’80-’90

80’s Dance Party
80’s Dance Party

Nuk ka si vitet 80. Ishte epoka e FLOKËVE TË FRYRA, HITET MË TË MËDHA  dhe BIG FUN. Le t’ju kthejmë në “Party Like Its 1989” me një natë të mbushur plot me hitet më të mëdha nga artistët më të mëdhenj ndonjëherë, ndërsa Castle Park  hap festën mes  muzikës së Prince, Madonna, Cyndi Lauper, INXS, Bon Jovi, Michael Jackson, Whitney Houston , si dhe shumë gjigantë të tjerë, ju do të kërceni dhe këndoni së bashku me të gjitha meloditë tuaja të viteve ’80!

Kur?:Çdo të shtunën

Ora:19.00 -23.00 në Castle Park

Kodi i veshjes: Mos kini frikë të jeni të guximshëm me pamjen tuaj të viteve ’80-‘90

PO… Hiqni pluhurin nga xhaketat e lëkurës, badit elastik dhe xhinset e ngushta, dhe bashkohuni me ne për natën më nostalgjike të viteve ’80-‘90

Cmimi 2000 leke/pers perfshire nje Kokteil

Për rezervim ju lutem kontaktoni në +355672006623

Leave a Comment

× How can I help you?