Fundjavë Rigjeneruese Në Berat-Ecje ,Party ,Ushqim Fantastik

Ecje në Kalanë e Gorricës

Shijoni fundjavën në Berat mes tingujve të muzikës së viteve 80-90,shijimit të ushqimit fantastik dhe udhëtimit në kohë e hapësirë mbi qytetin e UNESCO-s. Kjo fundjavë do të ketë të ndërthurura bukur akomodimin, darkën me një menu të pasur dhe të shijshme,Party ’80-’90 dhe staf të përkushtuar.Ecje në natyrë, vizita në shtëpi karakteristike dhe pjesët historike të Beratit Në secilën ditë do të zbulojmë së bashku një eksperiencë ndryshe të Beratit,rrugicat e Mangalemit e Goricës dhe rrënojat e Kalasë së Gorricës.

Hiking në Kalanë e Gorricës
Berat -Hiking në Kalanë e Gorricës

Veçantitë e fundjavës
• Hiking apo shëtitje në rrënojat e Kalasë së Gorricës 2 orë
• Vizitë në lagjen muzeale Gorrice e Mangalem
• Darkë tradicionale
• Party me muzikë të viteve 80-90 .

Party in Berat
Party ne Castle Park,Berat
Lagjia Gorrice, Berat

Më poshtë përshkruhet në detaje programi i fundjavës, megjithatë mos harroni që ndryshime mund të ndodhin në program.
Dita I –E shtunë
Mbërritja në Berat dhe akomodimi në hotel”Castle Park”
Ora 14.00 Vizitë e lirë në Kalanë
Ora 19.00:Darka me menu të pasur me gatime tradicionale që vetëm në Hotel Castle Park i gjeni
Ora 21.00 Party
Dita II-E dielë
Ora 8.00 Mëngjesi me petullat e gjyshes,mjalt,vezë të freskëta ,kulaç,gjalp te bardhë dhe plot me gatime të shijshme.
Ora 10.30: Hiking drejt rrënojave të kalasë së Gorricës
Ora 12.00 Piknik me ushqime Beratase në rrënojat e Kalasë së Gorricës
Ora 18.00: Mbarimi i programit
Ky program kushton 65 Eur/person përfshirë gjithcka më sipër.
Për fëmijët 5-12 vjeç 30 euro/pers
Fëmijët nën 5 vjeç falas
Info: www.castle-park.com
Tel: 0672006623
!! Vendet janë të limituara.

Kontaktoni:+355672006623

Hotel Castle Park Berat
Hotel Castle Park Berat
Ushqimi ne Berat
Ullinjte e Beratit
Our products are local and organic
Local & Organic Products

Leave a Comment

× How can I help you?